Maalaiskaupungin madmoiselle

0

Ken on Someron vahvin?
Mademoiselle on haastettu! Lähikylässä kisataan vahvimman miehen ja naisen titteleistä lauantaina!
Ystäväni Päivi tuntee hupsunhurjan luonteeni. Oikeista naruista vetämällä hän sai minut värvättyä kisakumppanikseen lajeissa, joista en ole koskaan edes kuullut. Krusifiksi on sydäntäni lähellä, se varmaan sujuu, mutta entä Viikinkipunnerrus tai Conanpyörä? Voi kääk, mikä se on?

Jättimenestykseeen viime vuonna yltäneen kisan järjestää Tarvasjoen Urheilijat. Tapahtuma on koko perheelle suunnattu. Kisaajien joukkoon mahtuvat niin konkarit kuin noviisit, kisaamaan voi tulla tämän tytön tavoin vaikka pystymetsästä. Mukaan kuulemma mahtuu vielä, mutta ilmoittautua pitäisi perjantai-iltaan mennessä.
Olisi hauska saada muitakin somerolaisia kisaamaan. Tai toisaalta ehkei, sillä jollei muita tule, olemme Päivin kanssa pian virallisesti Someron vahvimmat naiset. Ja siinä, jos missä, on tyyliä!

Meri Vilen

vilen_meri_2016