Eläinten viikon kampanja suivaannutti ratsastajat

0

 

heli_lehtonen2

Viime viikolla vietettiin Eläinten viikkoa teemana hevonen. Kampanjan tyyli sai useiden ratsastusta harrastavien ihokarvat nousemaan. Somerolainen ratsastuksen opettaja ja entinen kilparatsastaja Heli Laaksonen puhuu kolumnissaan aiheesta muun muassa näin:

”Kampanja oli ratsastajille liikaa. Keskustelu on käynyt erittäin kuumana sosiaalisessa mediassa. Kampanjan tyyli tuli monelle puun takaa. Suomessa oli viime vuonna 74 200 hevosta, joiden suusta 80 prosentilta tuskinpa löytyi suusta haavaumia. Se, että SEY haluaa kiinnitettävän huomiota hevosten hyvinvointiin, on erittäin tärkeä asia. Moni ratsastaja kuitenkin kokee, että hevosten kohdalla olisi ollut paljon muita, ja paljon vakavampiakin asioita, minkä vuoksi kampanjoida.”

Lue koko artikkeli 14.10.2016  lehdestä