Herrasmiehen käytöskoulu

0

Mies joutuu ajoittain kinkkisiin tilanteisiin kotona. Pahaa aavistamattomalta kaksilahkeiselta saatetaan yks kaks yllättäen odottaa apua naisen asuvalinnoissa. Tuskanhiki pukkaa otsalle. Olet ajautumassa vaarallisille vesille.
Piinallisia tilanteita helpottamaan päätimme koota muutamia fraaseja, joita saa vapaasti lainata. Suosittelen opettelemaan muutaman ulkoa. Takataskussa on aina hyvä olla jotain turvallista, sopivan ympäripyöreää sanottavaa, kunhan viesti on selkeä: puoliso on maailman kaunein ja ihanin olento missä tahansa asussa.
Herrasmies Jussi Ollinen sekä Rutakon Kojjootti Raimo Rönkkö arvostelivat koelaboratoriossamme neljä Muotiputiikki Helmen valitsemaa asua. Ohessa heidän vinkkinsä pulaan joutuville isäntämiehille.

Raatilainen Jussi Ollinen.
Raatilainen Jussi Ollinen.

Jussi,  arvosana 8: – Käsilaukku piristää kivasti asua ja hiuskoristeet täydentävät hyvin asukokonaisuutta. – Tämä asu sopii vaikka festareille, tansseihin ja miksei ihan kesämekoksi, ainakin se erottuu katukuvasta.

Raatilainen Raimo Rönkkö.
Raatilainen Raimo Rönkkö.

Raimo, arvosana 10: – Erittäin istuva mekko. Mahtava. Fantastinen. – Sopisi muun muassa lavatansseihin.

Arvioinnin kohteena miehillä oli Elina kellohelmamekossaan.
Arvioinnin kohteena miehillä oli Elina kellohelmamekossaan.

Muut asut ja arviot näet perjantain Somero-lehdestä.

Lue lisää 04.11.2016 lehdestä

 

Lisäksi voit katsoa juttua varten koostetun videon, jossa tyyliasioista kertovat Jussi ja Raimo.