Medianomi AMK muutti Hansun kaupunkiin

0

 

Keltiäisten kylän tien varressa sijaitseva Hansun kaupunki -kyltti huvittaa Jesse Ollulaa. Kun hän puolisonsa kanssa löysi asunnon Somerolta, he eivät tienneet, että olivat saaneet ”kaupunkiasunnon”. Ollula utelee, mistä mokoma nimi juontaa juurensa.

Somero-lehden jutussa kerrotaan yksi todentuntuinen selitys vanhalle, historialliselle nimelle. Myöskin kerrotaan siitä, miten Jesse Ollula päätyi kaikista paikoista juuri Somerniemelle puolisonsa kanssa asumaan, mitä tekee medianomi, ja minkälaisia audiovisuuaalisen maailman palveluita hän yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoaa.

Videokuvaukseen tarvitaan laadukas mikrofoni ja valoa antavat nykyisin tehokkaat ledit. Jesse Ollula pystytti lavasti kuvaustilanteen Somero-lehden toimitukseen, jossa ”haastateltavana” on Elina Ojalin.
Videokuvaukseen tarvitaan laadukas mikrofoni ja valoa antavat nykyisin tehokkaat ledit. Jesse Ollula pystytti lavasti kuvaustilanteen Somero-lehden toimitukseen, jossa ”haastateltavana” on Elina Ojalin.

Lue lisää 25.11.2016 Somero-lehdestä