Pekka Alitalolta kirja suunnistuksen ihmeellisyydestä

0

Somerolainen Pekka Alitalo pitää kirjoittamisesta, piirtämisestä ja suunnistamisesta. Kirjoituksissaan hän pähkäilee asioita ja kiertää aihetta monelta kantilta. Hän esittää pilke silmäkulmassa  mielikuvituksellisia innovaatioita suunnistuslajin kehittämiseksi.

Hän kirjoitti yli kymmenen vuotta Suunnistaja-lehteen pakinoita palstalle, jonka nimi oli Suppakuuri. Nyt Pekka Alitalolta ilmestyy samanniminen kirja. Hän kokosi sen Suunnistaja-lehteen kirjoittamistaan pakinoista ja piirroksista.

Kirjailija suosittelee Suppakuuria tavallisen iltarastilaisen tai ylipäätään huumorintajuisen kansalaisen luettavaksi.

Pekka Alitalo kirjoitti kirjan Suppakuuri. Hän esittelee teostaan tulevana perjantaina 11.11. Someron kirjakaupassa.
Pekka Alitalo kirjoitti kirjan Suppakuuri. Hän esittelee teostaan tulevana perjantaina 11.11. Someron kirjakaupassa.

Lue lisää perjantaina 4.11. Somero-lehdestä