Ryhdy neulomaan villasukkia veteraaneille

0

Somerolaiset Marjatta Hirvenoja, Milla Kankainen ja Anne Kerminen haastavat kaikki kynnelle kykenevät neulomaan sukkia somerolaisille veteraaneille.
– Nyt kaikki innokkaat somerolaiset neulojat mukaan veteraanien villasukkatalkoisiin. Kokeneemmat tekijät voisivat samalla opastaa yhden ystävän neulontaharrastuksen pariin. Neulominen on hauskaa ja yhdessä vielä mukavampaa, innostaa kolmikko.
– Riittää, kun tekee sukat. Kutoja saa Käsityö ja Lahjasta langat ja ohjeet, ja tuo valmiin parin samaan paikkaan, kertoo Kerminen.

Putiikki pitää kirjaa sukkamäärästä ja tekijöistä. Sukkia ruvettaneen jakamaan ensi vuoden alusta.

Tempaus liittyy Jaana Willmanin perustaman Facebook-ryhmään, jossa neulotaan sukkia sotiemme veteraaneille Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Villasukkansa tulevat saamaan myös naiset, joilla on rintamapalvelutunnus.
Valtakunnallinen Facebook-ryhmä Villasukat veteraaneille, Suomi 100 vuotta, sähköpostiosoite  on villasukat.100vuotta@gmail.com

Lue lisää perjantaina 11.11. Somero-lehdestä

https://www.facebook.com/veteraaneillevillasukat/

Anne Kerminen (vas.), Marjatta Hirvenoja ja Milla Kankainen innostavat somerolaisia neulomaan villasukkia veteraaneille.
Anne Kerminen (vas.), Marjatta Hirvenoja ja Milla Kankainen innostavat somerolaisia neulomaan villasukkia veteraaneille.