Tulipalo I-Metallissa

0

Tuli riistäytyi irti Metallitiellä sijaitsevan I-Metallin Oy:n teollisuushallissa torstai-iltana. Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta puoli seitsemältä.
Tuhannen neliön teollisuushallin katon lämpöeristeet olivat syttyneet palamaan. Paikakalle saapui parisenkymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. Niiden avulla palo saatiin nopeasti rajattua noin 50 neliömetrin alueelle, ja saatiin sammumaan.
NOIn kuuden metrin korkuisessa, tuhannen neliön teollisuushallissa oli sankka savu. Jälkiraivaukset aloitettiin samana yönä.
Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Henkilövahinkoja ei sattunut. Palon taloudelliset vahingot jäivät vähäisiksi, sillä koneita ei myöskään vahingoittunut. Osa hallin katosta vaurioitui. Muu osa hallista säilyi ehjänä.

Noin tuhannen nellön kokoinen teollisuushalli syttyi palamaan.
Noin tuhannen nellön kokoinen teollisuushalli säästyi onneksi isommilta vahingoilta.