Valesairaanhoitajajuttu syyttäjälle alkuvuodesta

0

Poliisitutkinta on liki pitäen valmis Someron perusturvasta lääkkeitä anastaneen sekä sairaanhoitajana esittäytyneen lähihoitajan tapauksessa. Vielä odotetaan sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston, Valviran selvitystä. Juttu siirtyy syyttäjälle ensi vuoden alkupuolella.
Hoitaja paljastui tänä kesänä, kun terveyskeskuksessa ryhdyttiin tutkimaan lääkehävikkiä. Lääkkeiden jaossa oli kadonnut muun muassa rauhoittavia, särky- ja unilääkkeitä. Samalla selvisi, että hoitaja oli työskennellyt sairaanhoitajan sijaisuuksissa, vaikkei hänellä ollut siihen pätevyyttä. Hän ei ollut saanut sairaanhoitajan opintojaan päätökseen.
Viisikymppistä naista epäillään varkaudesta, törkeästä petoksesta ja törkeästä huumausainerikoksesta.

Lue lisää tiistain 13.12. Somero-lehdestä