”Kaikkihan me Someron ajat muistamme!”

0

Teksti Juha Laakso

Vilkas puheensorina ja sitä höystävät naurunpärskähdykset täyttävät Someron keilahallin eteisaulan vähän ennen kilpailun alkua. Rento tunnelma kielii siitä, että nyt ei olla valmistautumassa tavanomaisen totiseen paremmuusmittelöön.
Kilpailemaan on toki tultu, mutta keilakisa on vain yksi mukava lisä tämän ”noin seitsemänkymppisistä” koostuvan miesporukan kokoontumisessa.
– Litovaaran Lasse kun on innokas keilaaja, niin mietimme porukalla, mitä erikoista keksisimme hänen 60-vuotispäivänsä juhlistamiseksi. Tuolloin, kaksitoista vuotta sitten, ihan ex-temporena tulleesta ajatuksesta sai alkunsa tämä meidän vuosittainen kokoontumisemme yhteiseen keilakilpailuun, muiden lailla aina yhtä innokkaasti  perinnetapahtumaa odottava Samppa Keturi taustoittaa.

Lue juttu 3.2.2017  lehdestä