Futsal-Liigan runkosarjassa ratkaisun hetket

0
Juho Pettersson ja kumppanit ovat tulessa huomenna.

Futsal-Liigassa jännitys tiivistyy runkosarjan päätöskierroksille. Sijoista 2.-5. käydään tiukkaa taistelua ja avoinna ovat vielä myös viimeisen pudotuspelipaikan kohtalo sekä karsijan ja suoran putoajan paikat.
Hallitseva mestari Sievi FS on jo varmistanut runkosarjan voiton, mutta sen takana Leijona Futsal, Ilves FS, Someron Voima Futsal ja Kampuksen Dynamo käyvät loppuun asti kiivasta kamppailua kakkos- ja viitossijojen välillä.
SoVon asema ei loppuohjelmien vertailun valossa näytä kaikkein suotuisimmalta. Teoriassa kaksi voittoa voi riittää nostamaan somerolaisjoukkueen jopa sarjakakkoseksi, mutta toisaalta valahtaminen viitossijallekaan ei ole mahdoton skenaario.

Huomenna SoVo isännöi monitoimitalossa liigan tamperelaista kestomenestyjää Ilves FS:a. Kotijoukkue on käytännössä pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkaa taistelua puolivälierien kotiedusta vielä runkosarjan päätöskierroksellakin.

Lue lisää 3.3.2017  lehdestä