Kerrasta poikki – ja eteenpäin!

0

 

Akrobatiaa a’la Xhevdet Gela.

Somerolla pelataan tänäkin keväänä Futsal-Liigan mitaleista. Asia varmistui, kun Someron Voima Futsal päihitti tamperelaisen Ilves FS:n 6–2 (2–2/1–0).
Kahdeksankertainen futsalin Suomen mestari Ilves FS lähti puolivälieräsarjaan SoVoa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Olivathan tamperelaiset voittaneet runkosarjassa keskinäiset ottelut ja sijoittuneet lopullisessa sarjataulukossa kaksi pykälää SoVoa korkeammalle, kolmanneksi.
Vanhoilla meriiteillä ei ollut enää mitään merkitystä, kun pelattiin ”paras viidestä” -pudotuspelisarjaa. SoVo aloitti sen kahdella vierasvoitolla. Välieräpaikka oli ”katkolla” somerolaisjoukkueelle lauantaina. Mikäli Ilves olisi onnistunut voittamaan, SoVo olisi päässyt jahtaamaan kolmatta voittoa vielä sunnuntainakin kotiyleisönsä edessä.

Lue lisää 28.3.2017 lehdestä