”Someron Helmi” kisaa iloisimman yrittäjän tittelistä

0

 

Vuoden 2016 somerolainen, Muotiputiikki Helmen Anita Hallapelto kisaa nyt Suomen iloisin yrittäjä 2017 -tittelistä.

Ilmarisen järjestämän kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat erityistä iloa asiakkailleen.

– Suomalaiset ovat nykyään entistä kiinnostuneempia yrittäjyydestä. Tämän hyvänmielen kisan kautta haluamme nostaa esiin yrittämisen iloisia puolia ja mahtavia tyyppejä eri ammateissa. Kisan jokainen vuosi on ollut menestys, ja olemme tavoittaneet hienoja yrittäjiä läpi koko Suomen! Yhteisöllinen kilpailu on kirvoittanut Facebookissa hienoja keskusteluja ja toisten tsemppausta, sanoo Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi.

Kisa pidetään nyt neljättä kertaa.

Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailuun voi kuka tahansa ilmiantaa pienyrittäjän miltä tahansa toimialalta. Kilpailu ratkaistaan avoimessa äänestyksessä kisan omalla Facebook-sivulla, jossa voi käydä antamassa äänen suosikilleen.

Kilpailuun voi ilmoittaa yrittäjiä 30.3.–18.4. välisenä aikana. Tämän jälkeen tuomaristo valitsee finaaliin 3–5 yrittäjää perustuen yleisön antamiin ääniin ja omaan arvioonsa. Finalisteja voi äänestää 20. –27.4. välisenä aikana. Voittaja julkistetaan 2. toukokuuta.

Anita Hallapelto on tällä hetkellä kisan johdossa.