SoVo hyökkää mestarin kimppuun

0

 

Futsal-Liigan välierät käynnistyvät tämän viikon lauantaina. Toisena peräkkäisenä keväänä mitalipeleihin selviytynyt Someron Voima Futsal tavoittelee finaalipaikkaa ottelusarjassa Sievi FS:a vastaan.
Tiistaina päättyneen Suomen futsalmaajoukkueen EM-karsintaturnauksen vuoksi kotimaan pudotuspeleihin tuli kolmen viikon tauko.
Puolivälieristä suoraan kolmella voitolla jatkoon edenneet SoVo ja Sievi, kuten myös ottelun enemmän tahkonneet toisen välieräparin joukkueet Leijona Futsal ja Kampuksen Dynamo joutuvat siis kaivamaan voittovireensä uudelleen esiin.
Maajoukkueen mukana olivat sovolaisista maalivahti Marko Laaksonen ja kenttäpelaaja Arber Istrefi. Myös Sievin riveistä Romanian reissulla oli kaksi avainpelaajaa, Rami Tirkkonen ja Jarmo Junno, joten siltäkin osin puntit ovat olleet valmistautumisjaksolla tasan.

Lue lisää 13.3.2017 lehdestä