Äänensä menettänyt Antti Huovila avaa äänensä Somerolla

0

 

Teksti Kai Merilä

Someron kesälavat ovat tänä suvena hyvinkin merkittävissä asemissa suosittujen laulutähtien urien kannalta. Juhannuksena Someron Esakallion lavalle nousi sinivalkoinen ääni Katri Helena, joka ei keskikesän juhlaa ole keikkaillen viettänyt peräti 20 vuoteen.
Lauantaina 1. heinäkuuta  Ämyrin lauteille kipuaa iskelmäsuosikki Antti Huovila, jonka menestyksekäs ura katkesi 2010 vakaviin ääni-ongelmiin. Nyt Iskelmä-Finlandiallakin aikoinaan palkittu laulaja aloittaa keikkailun uunituoreen Sydänjää-singlen siivittämänä.
– Jännittää, mutta samalla on mahtavaa nousta lavalle. Lääkärit sanoivat mulle muutama vuosi sitten, että Antti, sun laulut on nyt laulettu. Ihmeitä sattuu ja nyt Somerolta starttaa urani uusi aikakausi, Huovila hehkuttaa.

Lue lisää 30.6.2017 lehdestä