Antti Laitinen avaa näyttelynsä perjantaina

0

 

Omakuva teoksesta Voyage.

Kansainvälisesti tunnetun kuvataiteilija Antti Laitisen näyttely Halki, poikki ja pinoon avautuu ensi perjantaina 30.6.

Laitinen on nousujohteisella uralla oleva nimekäs taiteilija. Hän on pitänyt lukuisia taidenäyttelyjä Suomessa ja ulkomailla vuosituhannen vaihteesta asti. Somerolla ensi perjantaina avautuva näyttely on taiteilijan
ensimmäinen näyttely Salon ja Forssan seudulla.

Antti Laitinen tunnetaan vankasti omaa tietään kulkevana tämän päivän ja tulevaisuuden taiteilijana. Kivimakasiiniin on tulossa esille eri tavalla puun ympärille kietoutuvaa taidetta: installaatiota, videota ja vanerille kaksiulotteiseksi tauluksi pakotettuja puita.

Näyttely on avoinna Somerolla Kiiruun kivimakasiinissa 30.6.-16.7. joka päivä kello 12-18.