Päätoimittajat haastavat valtuutetut

0

 

Somerolla jo vuosikymmeniä sitten alkanut Heinämieskisa on elänyt huippusuosittuja vuosia ja välillä hiipunut olemattomiin. Nyt perinne halutaan nostaa uuteen kukoistukseen.
MTK-Somero kerää parhaillaan joukkueita mukaan kisaan.
– Jonkin verran on ilmoittautuneita, mutta lisää mahtuu. Tavoite on kymmenkunta joukkuetta, kertoo Sanni Ingerman-Laine MTK:sta.
Heinämieskisa sijoittuu tänä vuonna Suviheinäviikoille ja se on myös osa Someron Soundia.
– Koska kisa pidetään Leivän äänen päivänä 4. heinäkuuta ja sen järjestävät maataloustuottajat, on tehtävissäkin mukana maatalouteen liittyviä välineitä, Ingerman-Laine paljastaa.
Osa tehtävistä on fyysisiä, osa vaatii aivonystyröitä.
Kisaan osallistuvassa joukkueessa on aina kolme jäsentä.
– Tehtävät sopivat kaikenikäisille, joten lapsetkin voivat osallistua. Suosittelen kuitenkin, että jokaisessa joukkueessa olisi myös aikuisia.
– Kyseessä on leikkimielinen mittelö, joten sillä mielellä mukaan, Ingerman-Laine kannustaa.
Kisaan voi ilmoittautua lähettämällä viestin osoitteesee sanni.ingerman.laine@gmail.com. Samasta osoitteesta voi kysellä myös lisätietoja.
Heinämieskisa käydään Rantatuvan pihalla 4. heinäkuuta.

Yksi joukkueista on Totiset toimittajat . Joukkueessa kisaavat päätoimittaja Marja Aarnipuro (Apu), päätoimittaja Sari Merilä (Somero-lehti) ja freelancetoimittaja Kai Merilä (Hymy/Alibi). Joukkue haastaa mukaan kisaan kolme jäsentä Someron kaupunginvaltuustosta.