Pepe tarvitsee nyt kotipisteitä

0

 

Teksti Juha Laakso

Rullakiekon SM-liigan somerolaisjoukkue Pepe Roller saa viikonlopun kahteen kotiotteluunsa tamperelaisvieraita. Tänä iltana Somerolle reissaa Pahalampi ja huomenna CSKA Mordor.
Näiden pelien jälkeen somerolaisilla on pelaamatta enää kaksi runkosarjaottelua. Inline Vantaa saapuu vieraaksi Somerolle ja päätöskierroksella Pepe kohtaa Vuorelan Veikot Tampereella.
Pepe ja Inline Vantaa taistelevat keskenään viimeisestä tarjolla olevasta paikasta kauden päätteeksi Tampereella pelattavaan  Final Four  -turnaukseen, jossa ratkaistaan tämän kauden liigamitaleiden kohtalo.
Lopputurnausunelmaa elätelläkseen Pepe tarvitsee tämän viikonlopun peleistä vähintään yhden (kolmen pisteen) voiton. Se on etukäteen ajatellen helpompi ottaa lauantain ottelusta, mutta ekstra-pinnoja olisi toki tarjolla jo tänä iltana, kun vierailulle saapuu jääkiekon liigapelaajia ja muita taitureita vilisevä Pahalampi.
Motivaation löytämisen illan Pahalampi-peliin ei luulisi tuottavan pepeläisille vaikeuksia. Pari viikkoa sitten kyseinen tamperelaisryhmä näet kuritti Pepeä kotiareenallaan järjettömin 20–5 -lukemin.
Revanssinhakuun päästessään jokaisen pepeläisen voisi kuvitella laittavansa nyt kaikkensa peliin ja haluavansa todistaa myös kotiyleisölle, ettei todellinen tasoero Pahalampeen ole ainakaan niin suuri kuin edellisen kohtaamisen lukemat antavat ymmärtää.