Asvaltoinnit loppusuoralla

0

 

Asvalttikoneet ovat parhaillaan Okkerinalueella, jossa työt pitäisi saada valmiiksi tänään. Uutta pintaa ovat saaneet Okkerintie ja Pappilantien osuus Okkerintieltä Elonpellontielle. Myös Pihlajatien loppuosa on päällystetty.
Okkerinalueen työmaalta kerrotaan, että töihin tulee nyt 2–3 viikon paussi. Sen jälkeen miehet jatkavat Jukolantiellä jo aloittamaansa urakkaa. Paussin aikana tielle tehdään reunakiveykset, jonka jälkeen urakoita hoitava Asfaltti Alfa Oy viimeistelee pinnat.
Sen jälkeen yritys suuntaan Lamminniemeen Jänistielle, jossa päälystetään kevyen liikenteen väylä.
Muita kesän päällystyskohteita ovat olleet Kyyrän alueella Ensiontien loppuosa ja Siviäntie sekä Jaatilassa Larpantie ja Varkaanniituntie.  Myös tekonurmikentän huoltorakennuksen edusta on asvaltoitu.