Hovilassa mennään voimalla kahden mieskuoron

0

 

Mieskuorolaulua navetan ylisillä? No ei ihan mutta Hovilan kartanon kivinavetan näyttelytilassa kuitenkin. Siellä esiintyvät tulevana sunnuntai-iltana 2.7. voimansa yhdistäneet Someron Laulumiehet sekä Kosken Tl. Mieslaulajat, johtajanaan kanttori Aija Haapalainen.
Kuorot ovat kevään aikana harjoitelleet yhdessä ja esittelevät yleisölle tämän työn tuloksia.
Konsertissa kuullaan perinteisiä mieskuorolauluja sekä kurkistetaan tämän ajan kotimaiseen mieskuoromusiikkiin. Myös yleisö pääsee ääneen kahden tutun ja perinteisen kansanlaulun ajaksi.
Konsertin juontaa Olli Salonmäenpää ja kartanon emäntä Arja Torkkomäki kertoo kartanon nykyajasta ja sen kuulumisista.

Konsertin jälkeen Hessu Ilmonen Band soittaa tähden musiikkia ihan Somerjoen kotinurkilla. Yhtyeen repertuaariin kuuluvat myös blues, rock ja rautalanka. Musiikista nautitaan Muistojen kultaa – nuoruuden hurmaa -näyttelyyn varatuilla istuimilla tai jos rytmit ovat viedäkseen niin tanssiakin saa.