Moottoripyörä ja pakettiauto törmäsivät

0

Anastetulla moottoripyörällä liikkeellä ollut kortiton kuski törmäsi pakettiautoon Somerolla maanantai-iltapäivällä kello 16 aikaan.
Somerolaismies oli ajanut pakettiautolla Helsingintietä Someron keskustan suuntaan, kun hän oli havainnut vastakkaisesta suunnasta lähestyvän moottoripyörän, jonka kuljettajan ajokäyttäytyminen oli selvästi poikennut normaalista. Pakettiauton kuljettaja oli tästä johtuen hidastanut ajonopeuttaan.
Mutkakohdassa tietä kyseinen moottoripyörä oli vaikuttanut tulevan suoraan kohti pakettiauton keulaa, jolloin auton kuljettaja oli tehnyt voimakkaan väistöliikkeen. Siitä huolimatta pyörä oli osunut auto rakenteisiin, ja liukui sitten piennarta pitkin ojaan.
Moottoripyörän kuljettaja, vantaalainen mieshenkilö, kuljetettiin vammojensa vuoksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.
Kyseinen moottoripyörä oli rekisteröimätön; se myös osoittautui asiaa tutkittaessa anastetuksi Vantaalta. Kuljettaja oli lisäksi ajo-oikeudeton.
Silminnäkijöiden mukaan samainen pyörän oli hetkeä aikaisemmin ajanut Someron keskustassa kovaa vauhtia ja liikennesäännöistä piittaamatta.