Musiikkinäytelmä kolmen Baddingin voimin

0

 

Musiikkinäytelmän kolme Baddingia: Samuel Shipway (vas.), Jani Forsman ja Heikki Hela.

Teksti Kai Merilä

Tunnettu lapsitähti, iskelmälaulaja ja koomikko. Heistä on Rauli Somerjoesta kertovan musiikkinäytelmän Baddingit tehty.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 70 vuotta Rauli Badding Somerjoen syntymästä ja 30 vuotta kuolemasta. Näiden kahden musiikkihistoriallisesti merkittävän aikapaalun kunniaksi esitetään Esakalliolla tähden elämästä kertova musiikkinäytelmä. Ensi-ilta on lauantaina 22.7.
Pääosan esittäjiä nousee lavalle peräti kolmin kappalein, sillä musiikkinäytelmässä sivutaan Baddingin elämää pikkupojasta varhaiskeski-iän kynnykselle saakka.
Baddingia on haalittu esittämään varsin tunnetut viihde-alan ammattilaiset. Lapsi-Raulina nähdään Risto Räppääjä -elokuvissa nimiroolissa ollut Samuel Shipway. Rokkistara- ja iskelmä-Baddingin saappaisiin sujahtavat Kummeli -ryhmän Heikki Hela sekä Jani & Jetsetters  yhtyeen keulakuva Jani Forsman.

Lue lisää 21.7.2017 lehdestä