Innoaura -kilpailussa palkitaan innovatiivinen ja luova varsinaissuomalainen yritys

0

 

Innoaura – Luovaa innovoimaa Varsinais-Suomesta –kilpailussa valitaan maakunnan alueelta valitsijoiden mielestä eniten luovuutta, luovaa potentiaalia omaava tai luovien toimialojen liiketoimintaa kehittänyt yritys.

Kilpailun tarkoituksena on:

·     tehdä luovia toimialoja tunnetuksi ja lisätä niiden arvostusta, sekä sijoittajien että suuren yleisön silmissä, sekä samalla viestittää asian tärkeyttä ja siihen liittyviä mahdollisuuksia

·     innostaa alalle uusia yrittäjiä

·     nostaa esille hyviä esimerkkejä ja innostaa muitakin alan yrityksiä osallistumaan

·     tarjota julkisuuden kautta palkittaville mahdollisuuksia uusiin hyödyllisiin kontakteihin

Palkittavan yrityksen tulee olla toiminnassa ja ideoiden pitkälle innovoituna käytännön toteutuksina. Yrityksen pitää olla kotipaikaltaan varsinaissuomalainen, vaikka sen markkinat olisivatkin muualla. Osallistua voi myös yrityksen yksittäinen projekti, hanke tai suuremman yhtiön yksikkö.

Kilpailun valintaraati tekee päätöksen palkinnon saajasta. Palkintona on 8 000 euroa voittajayritykselle. Tämän lisäksi voidaan antaa kunniamainintoja.

Aikaisempina vuosina palkinnon ovat saaneet LPR -arkkitehtien suunnittelema Helsingin Musiikki-talon Aicon –katsomotuoli, Metaverstas Oy:n hanke Virtuaalioppimisympäristö meriturvallisuusharjoitusten tukena sekä NordicEdu Oy:n NordicEdun Oppimispelit.

Kilpailun hakuaika on 4.9.–27.10.2017.

Kilpailun voittaja palkitaan maakuntavaltuuston kokouksessa 11.12.2017.

Hakulomake ja kilpailun säännöt:

http://www.varsinais-suomi.fi/fi/tehtaevaet-ja-toiminta/aluekehittaeminen-ja-ohjelmatyoe/innoaura