SoVo Futsal vajaamiehisenä liiga-avaukseen

0

Arber Istrefi (vas.) aloittaa neljännen kautensa somerolaisessa liigamiehistössä. Maalivahti Petteri Lehtinen on palannut SoVon riveihin muutaman kauden tauon jälkeen.Teksti Juha Laakso
Futsal-Liigan sarjakausi 2017-18 pyörähti viikonvaihteessa käyntiin viidellä ottelulla. Someron Voima Futsal aloittaa seitsemännen pääsarjakautensa kuitenkin vasta tulevana perjantaina Tampereella.
Sarjanalusviikon harjoituksissa sovolaisleirin tunnelmat olivat kaksijakoiset: Joukkue on periaatteessa valmis taistelemaan liigan kärkisijoista tälläkin kaudella, mutta kaventunut pelaajarinki joutuu heti alussa kovalle koetukselle.
– Uusista pelaajistamme Alysson Soaresin toipuminen pelikuntoon on edelleen arvoitus ja tuorein vahvistus, turkulainen Kari-Pekka Koivunen, loukkasi jalkansa jalkapallokauden päätöskierroksilla.
– Kun myös viime kauden maalitykin Gezim Vocan nilkka pyörähti keskiviikon harjoituksissa, Valdrin Seferin kuntoutuminen on epävarmaa ja tehomies Arber Istrefi joutuu viime kaudelta siirtyneen pelikiellon vuoksi huilaamaan avauspelin, ei meille jää pelikuntoisia runkopelaajia kuin reilun kentällisen verran, SoVo Futsalin päävalmentajana kolmatta kautta aloitteleva Tomi Tuominen räknäili mietteliäänä viikoa ennen sarjastarttia.

Lue lisää 26.9.2017 lehdestä