Hyväntekeväisyyskampanja avaa myymälän Hämeentielle

0

Minna Kari-Åberg (vas.), Henna Romu, Anita Hallapelto, Olli Salomäenpää, Juha Wiskari ja monet muut somerolaiset ovat mukana Laitalainen Joulu -hyväntekeväisyyskampanjassa.Somerolaiset eri tahot polkaisivat käyntiin kampanjan, jolla halutaan taata Laitalainen Joulu paikkakunnan vähävaraisille lapsiperheille.
Mukana kampanjassa ovat kaupunki ja seurakunta sekä useita paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä.
Lupahakemukset rahankeruulle on jätetty.
Kampanja avaa myös lokakuun 27. päivä kivijalkamyymälän Hämeentielle. Nyt on menossa tuotteiden keruu. Kampanjaväki toivoo paikkakunnan yritysten lahjoittavan kauppaan myytävää. Useita myönteisiä yhteydenottoja onkin jo saatu.
Myymälää pidetään auki talkoovoimin.
Tuotto menee lyhentämättömänä somerolaisten lapsiperheiden hyväksi.

Lue lisää 6.10.2017 lehdestä