Lasten, isien ja isoisien yhteinen satutapahtuma kirjastossa

0

 

Someron kirjastossa juhlitaan isänpäivää jo lauantaina 11.11. Lasten, isien ja isoisien yhteisen satutapahtuman ohjelmaan kuuluvat satuhetket sekä tamperelaisen Teatteri Mukamaksen esitys Nallen retkilaukku.
Satuhetkissä yksi isä ja kolme isoisää lukee satuja ja tarinoita kaikille kuuntelemaan saapuville lapsille.
– On tärkeää, että lapset saavat vanhemmiltaan lukemisen mallia. Perheen yhteiset satuhetket ovat myös mukavaa ja rauhoittavaa yhdessäoloa. Olikin mukavaa, että isät ja isoisät lähtivät innolla mukaan tähän tapahtumaan, iloitsee kirjastonhoitaja Eija Kopponen.
Teatteri Mukamas on vuonna 1979 perustettu tamperelainen ammattinukketeatteri. Nallen retkilaukku -esityksessä kolme kaverusta seuraa Nallen jo edeltä kulkemaa reittiä ympäri Suomen. Matkalla on luvassa kauniita suomalaisia sävelmiä ja tanssin askeleita.
Nukke- ja musiikkiteatterin keinoin toteutettu esitys on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa. Esityksen kesto on noin 40 minuuttia ja se sopii koko perheelle.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.