Somerolta löytyy Suomen paras koirankasvattaja

0

 

Tarja Hovila (vas.) ja kasvattinsa esittäjineen voittivat Jyväskylän kansainvälisen koiranäyttelyn kasvattajaluokan. Best in Shown -kuvassa myös italialainen tuomari Francesco Cochetti. Kuva Mikko Marttinen/Kuvauksellista Photography.

Tarja Hovila on Suomen paras koirankasvattaja. Hänen Adamant´s -kennelinsä voitti Vuoden Kasvattaja -kilpailun jo neljättä kertaa. Hovila kasvattaa englanninspringerspanieleita.
Kennelliiton järjestämässä kilpailussa lasketaan pisteitä, joita saa sijoittumalla neljän parhaan joukkoon kisan kelpuuttamissa koiranäyttelyissä valittaessa näyttelyn parasta kasvattajaryhmää. Pisteitä kerätään vuoden ajan. Kaikkien rotujen kasvattajat mittelevät samassa kisassa.
Adamant´s kennel keräsi 232 pistettä, millä se jätti parinkymmenen pisteen kaulan toiseksi parhaaseen.

Lue lisää 24.11.2017  lehdestä