Juhlavuosi tuotti iloa

0

Someron kaupunki on juhlinut kuluvan vuoden kunnallishallintonsa 150 vuotta. Vuoden aikana on ollut monenmoista tapahtumaa.
– Eri tilaisuudet ovat tuottaneet ihmisille selvästi iloa. Porukka lähti mukaan innolla, vaikka olikin kyse kunnallishallinnon juhlinnasta, sanoo kaupungin elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalo.                                     Alkuvuodesta kaupunki ja Somero-lehti järjestivät kirjoitus- ja valokuvakilpailun, jonka voittajat ja heidän tuotoksensa julkaistiin Somero 150 -juhlalehdessä. Lehti on edelleen nähtävissä Somero-lehden nettisivuilla. Myös kirjaston Parvigalleriassa voi tutustua kisan antiin.  Kilvan pari kirjoitusta julkaistaan

Lue lisää 29.12. Somero-lehdestä

Kaija Parko käsikirjoitti ja ohjasi juhlakavalkadin, joka esitettiin lokakuussa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Kavalkadi oli osoitus somerolaisesta moniosaamisesta.