Onnea Somero!

0

Kuluneen vuoden aikana Somerolla on ollut monia juhlavuoteen liittyviä tilaisuuksia, kun täällä on juhlittu paikallishallinnon 150 vuoden ikää. Tänään perjantaina 29.12. koittaakin nyt virallinen juhlapäivä, joten paljon onnea Somero.
Tämä vuosi on ollut merkkipäivien takia monella tapaa ikimuistettava, koska myös Suomi täytti 100 vuotta. Lisäksi oli Rauli Badding Somerjoen juhlavuosi, kun muusikko-, laulaja- ja säveltäjälegendan syntymästä tuli 30.8. kuluneeksi 70 vuotta.
Myös ensi vuonna saamme juhlia tasakymmeniä, kun tangosävelmillään kuuluisaksi tulleen Unto Monosen kuolemasta tulee 28.6. kuluneeksi tasan 50 vuotta. Tämänkin merkkipäivän tiimoilta Somerolla tultaneen järjestämään tapahtumia, joilla tangomestarin muistoa kunnioitetaan.
Tämä vuosi vetää viimeisiään. On aika toivottaa Somero-lehden lukijoille onnellista, hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta 2018!