Henrik Illikainen teki soololevyn

0

 

Teksti Sauli Kaipainen
Tähän mennessä Henrik Illikainen on tehnyt kaksi bändilevyä yhtyeensä Tiisun kanssa. Tämän viikon torstaina ilmestyy nuoren miehen ensimmäinen soololevy, jonka työnimenä on ollut säätöjä.
Illikainen kertoo, että kyseessä on tee se itse -meiningillä, Garagebandilla toteutettu, monelta osin harrastelijamainen levy. Hän oli joululomailemassa äitinsä luona Somerolla ja levy syntyi nopeasti neljässä, viidessä päivässä. Sitä tehdessä ei tarvittu muuta kuin tietokone ja akustinen kitara.
– Levy on siksi paljon harrastelijamainen, että en oikein usko sen olevan mikään hirveän iso asia muille kuin itselleni. Minulle se merkitsee tosi paljon. Tämän projektin myötä olen saanut väylän ilmaista niitä kaikkia muita puolia, joita ei voi ilmaista bändien kautta.

Lue lisää 16.1.2018 lehdestä