Jokerit huomenna sunnuntaina Somerolle

0

 

Teksti Juha Laakso
Sunnuntaina iltapäivällä Someron jäähallissa pelataan jääkiekko-ottelu, jollaisesta ei aiemmilla kausilla ole osattu haaveillakaan: Someron Pallo ja Helsingin Jokerit iskevät yhteen ykkösjoukkueillaan.
Kyseessä on tietysti C2-ikäluokan valtakunnallisen AAA-tason jatkosarjan kamppailu. Samat joukkueet ottavat tuntumaa toisiinsa jo tänä iltana Helsingissä ja ovat siis uudestaan vastakkain heti sunnuntaina.
Kahdella ensimmäisellä kierroksella Jokerit on tehnyt selvää jälkeä lohkon peränpitäjistä, Hämeenlinnan Pallokerhosta (9–2) ja Rauman Lukosta (13–0). Myös SoPa on ehtinyt kukistamaan HPK:n (3–0), mutta toisessa ottelussaan se joutui taipumaan lohkon kärkikastiin kuuluvalle Porin Ässät/Sharksille tämän kotikaukalossa (3–7).
Lohkon todelliset voimasuhteet alkavat hahmottua vasta viikonlopun aikana, kun kaikkien joukkueiden tilillä on vähintään kolme pelattua ottelua.

Päivärinta ja Salo Vierumäen leirille
Viikon kuluttua Jääkiekkoliitto järjestää Vierumäen urheiluopistolla C2-ikäluokan (vuonna 2003 syntyneet pelaajat) Tulevaisuuden Tähdet -tapahtuman. Sen aikana tehdään pelaajakartoitusta helmikuun lopussa Vierumäellä käynnistyvälle tämän ikäluokan Pohjola-leirille.
Ensi viikon tapahtumaan SoPan pelaajista on saanut kutsun joukkueen kapteeni ja ykkösketjun keskushyökkääjä Sami Päivärinta. SoPan päävalmentaja Jari-Matti Salo puolestaan toimii tuolloin Länsirannikon aluejoukkueen toisena valmentajana.

Lue miten kävi 23.1.2018 lehdestä