Somerolaisleijonat keräsivät yli 19 000 euroa

0

 

Lahjoittajia ja tuensaajia: Johanna Pessinen ja Rosita Kuitunen (edessä) sekä Janne Siviranta, Eino Lindström, Tero Tähtinen, Hannu Lehtonen, Mia Juote, Lea Ahonen, Minna Mäkelä-Rönnholm ja Sari Ojuva.

Lions Club Someron keräystulos valtakunnallisessa Punainen Sulka -kampanjassa oli yli 19 000 euroa. Se on kolmanneksi suurin summa koko Suomen lionsklubien keräämistä tuotoista.
Lionsklubit keräsivät varoja nuorten hyväksi. Keräyksen suojelijana toimi tasavallan presidentti Sauli Niinistö.
Kullekin klubille oli asetettu keräystavoite, joka määräytyi paikkakunnan väkiluvun ja klubin jäsenmäärän perusteella. Somero saavutti tuloksen, joka oli lähes 2,5-kertainen asetettuun tavoitteeseen nähden.
– Parasta asiassa on se, että keräystuloksesta klubi saa käyttää neljänneksen oman paikkakunnan nuorison hyväksi. Loppuosa menee seitsemän valtakunnallisen järjestön kautta nuorisotyöhön, kertoo Someron leijonien presidentti Hannu Lehtonen.

Lue lisää 19.1.2018 lehdestä