SomeroLOVE saa toiveuusinnan

0

 

Kaksi vuotta sitten Somerniemen Musiikkiteatteri järjesti 15-vuotisjuhlakonserttinaan SomeroLOVE-konsertin. Konsertissa kuultiin somerolaisia tarinoita ystävyydestä ja rakkaudesta. Nyt SomeroLOVE saa yleisön pyynnöstä jatkoa. Tammikuun 28. päivä järjestetään kaksi konserttia Someron seurakuntakeskuksessa.
SomeroLOVE on paikallinen versio YLE:n suositusta SuomiLOVE-ohjelmasta. Konsertissa kuullaan kymmenen erilaista tarinaa ystävyydestä ja rakkaudesta toivelauluineen. Lauluja esittävät musiikkiteatterilaisten 40-hengen joukko bändin säestyksellä.
Orkesteria johtaa paimiolainen Roope Kivimaa, joka on myös sovittanut musiikin. Orkesterissa soittavat Kivimaan lisäksi somerolaiset Hermanni Morander, Eemeli Morander ja Aleksi Teerisalo sekä tammelalainen Timo Haavisto.
– Ensimmäisen kerran, kun järjestimme SomeroLOVE-konserttia, jännitimme, että uskaltavatko ihmiset ottaa yhteyttä ja kertoa oman tarinansa. Nyt toisella kerralla ei tarvinnut enää jännittää. Jälleen saimmekin aivan ihania tarinoita ja biisejä, iloitsee Somerniemen Musiikkiteatterin hallituksen puheenjohtaja Emmi Ali-Yrkkö.
– Tämä LOVE-formaatti on hieno tapa tuoda näkyväksi ihmisten välistä rakkautta ja ystävyyttä. Sitä ei voi koskaan olla liikaa. On mahtavaa saada olla mukana laulamassa näistä aiheista, sanoo kuorossa mukana laulava Elina Mettovaara.
SomeroLOVE-konserttien lisäksi teatterilaisia työllistää ensi kesän näytelmä, joka julkaistaan myöhemmin sekä katsomoprojekti, jonka tarkoituksena on rakentaa Somerniemen Metsolaan uusi katettu katsomo. SomeroLOVE-konserteilla kerätään varoja uutta katsomoa varten.