Nuoriso kaahaillut jälleen keskustassa

0

 

Teksti Sauli Kaipainen

Facebookissa on Someron ilmoitustaulu -palstalla käyty viime aikoina vilkkaita keskusteluja muutaman nuoren ajokäyttäytymisestä Someron keskustassa. Kommentteja ja huolestuneita äänenpainoja on kertynyt yhteensä jo muutama sata kappaletta.
Keskustelujen kohteena on ollut eniten kolmen nuoren ryhmä, joka on kaahaillut keskustassa öiseen aikaan äänekkäine autoineen jopa aamuun asti. Autoja on nimitetty Lintta-Volvoiksi. Nimi tulee luultavasti ajotavasta, jossa välillä isoillakin nopeuksilla luistatellaan auton perää sivuluisuun.

Rikosylikonstaapeli Heikki Anttila Salon poliisista kertoo, että öinen rallinajo on tullut myös heidän tietoonsa.
– Kyllä poliisilla on ollut tästä tietoa, ilmoituksia on tullut ja partioille on ilmoitettu asiasta. Se on ainoa oikea tapa tällaisissa tapauksissa, että pyydetään lisää valvontaa.

Lue lisää16.1.2018 lehdestä