SoVo uusin ilmein PJK:n kaatoon

0

 

Vielä viime kevään pudotuspeleissä Timur Inapshba (10) pörräsi sovolaisten kiusana Ilveksen riveissä. Jatkossa hän tähtää samaan maaliin muun muassa tämän kuvan taisteluparinsa Mikko Matinaron kanssa.

Teksti Juha Laakso
Someron Voima Futsal esiintyy neljän viikon tauon jälkeen kotiyleisönsä edessä Futsal-Liigan ottelussa, kun se isännöi huomenna monitoimitalossa Pirkkalan Jalkapalloklubia.
Edellisen kotiottelunsa SoVo hävisi sarjajohtaja Kampuksen Dynamolle (1–3) ja tappioon päättyi myös joulutauon jälkeinen kamppailu Mad Maxia vastaan Valkeakoskella.
Elätelläkseen yhä toiveita pudotuspelien avauskierroksen kotiedusta, eli sijoituksesta runkosarjan neljän parhaan joukkoon, SoVolla ei ole huomenna mitään muuta mahdollisuutta kuin saalistaa täydet kolme sarjapistettä.
PJK:ta vastaan nähtäneen ensimmäistä kertaa SoVon peliasussa kotikentällä tuore pelaajavahvistus Timur Inapshba, joka oli eräs joukkueen harvoista valopilkuista pieleen menneellä Valkeakosken reissulla.
Uutta ilmettä on haettu myös SoVo Futsalin valmennukseen kevätkaudelle: Päävalmentaja Tomi Tuominen on tällä viikolla saanut avukseen espoolaisessa liigaseurassa Golden Futsal Teamissa ja myös Suomen futsalmaajoukkueessa meritoituneen Ville Sihvosen, 43.
– Joukkueen peliesitykset ovat heitelleet laidasta laitaan ja jotain muutosta oli saatava aikaiseksi. Ville tuo meille arvokasta kokemusta ja uskon yhteistyön Tuomisen kanssa sujuvan tuloksellisesti, SoVo Futsalin manageri Jarkko Ihalainen kommentoi tuoretta valmennuskaartin täydennystä seuran verkkosivulla.