Duunitreffit torstaina koulukeskuksessa

0

 

Someron elinkeinotoimi ja nuorisotoimi yhdessä Someron 4H:n kanssa järjestävät tulevaa kesää silmällä pitäen Duunitreffit. Niiden tarkoituksena on saattaa alle 29-vuotiaat nuoret työnhakijat sekä tekijöitä tarvitsevat työnantajat yhteen.
Treffit ovat Someron koulukeskuksen aulassa tämän viikon torstaina 15.3.
Maksuttomassa tapahtumassa yrityksillä on käytössään omat pöydät, joissa ne voivat tavata ja jututtaa nuoria. Yritys voi esimerkiksi esitellä omaa toimintaansa ja kertoa millaisia työntekijöitä etsii, tai haastatella potentiaalisia hakijoita. Ja nuorilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin työllistyä.
Vaikkakin kesätyöt tulevat olemaan hyvin keskeisessä roolissa, ei valikoiman ole tarkoitus rajoittua siihen. Tapahtumassa on mahdollista rekrytoida myös vakituista väkeä tai esimerkiksi oppisopimuslaisia tai harjoittelijoita.