Ruokalan väistötilat lähtivät, yläkoulun kontit lähiviikkoina

0

Useamman vuoden yläkouluna palvelleet väistötilat on tyhjennetty ja tarkastukset tehty niiden toimittajan kanssa.                                                                                                                                                                                                                                                                                       Ruokala palasi tällä viikolla toimittajalleen, yläkoulun väistötilat lähtevät lähiviikkoina. SoLu-rakennus, joka oli lukio, ei ole vielä aivan tyhjillään. Siellä on musiikinopetusta, kunnes soittimet saadaan uuteen kouluun. SoLu on kaupungin omsitama ja sen sijoituspaikka on vielä auki.

Lue lisää 9.3. Somero-lehdestä

Yläkoulun väistötilat ovat jo tyhjillään. Ne lähtevät lähiviikkoina.