Lentopallon SM-turnaus Somerolla viikonloppuna

0

 

Tapio Kangasniemi

Teksti Jouni Oksanen
Viikonvaihteessa Somerolla pelataan B-tyttöjen lentopallon kaksipäiväiset SM-finaalit. Turnaus on yksi vuoden suurimmista tapahtumista Somerolla ja kuluvan vuoden mittavin urheilutapahtuma kaupungissamme.
Turnauksen toteutukseen tarvitaan kaikki Somerolla käytössä olevat neljä salia.
Alkusarjan ottelut ja sijoituspelit pelataan Joensuun koulun palloiluhallissa kahdella kentällä, Kiiruun koulukeskuksen uudessa salissa ja monitoimitalolla. Turnauksen välierät ja mitaliottelut ovat sunnuntaina Monarilla.
Turnauksessa on mukana kaksitoista Suomen parasta joukkuetta. B-tyttöjen SM-sarjaan on kauden aikana osallistunut lähes 100 joukkuetta ja yli 1 000 pelaajaa.

Turnaukseen saapuu myös Suomen maajoukkueen päävalmentaja ja Kuortaneen lentopalloakatemian valmennustoiminnasta vastaava Tapio Kangasniemi sekä Suomen Lentopalloliiton urheilutoiminnan johtaja  Sami Heikkiniemi tarkkailemaan tulevaisuuden lupauksia.

Lue lisää 13.4.2018 lehdestä