Liikuntaväki haluaa asiantuntijuutensa käyttöön

0

Someron Liikunta ja Someron kaupunki päivittävät ja tarkentavat sopimustaan, joka on päättymässä kuluvan vuoden lopussa.
– Haluamme, että kaupunki miettii tarkasti, mitä kaikkia toimintoja ja liikuntapaikkoja se kuntalaisilleen tarjoaa. Ja myös määrittelee, paljonko rahaa sillä on palveluihin käytettävänään. Someron Liikunta tekee työn ja järjestää palvelut näiden reunaehtojen puitteissa. Roolit on selvitettävä, toteaa Someron Liikunnan toiminnanjohtaja Veera Hälli.
Someron Liikunnan uusi puheenjohtaja Jussi Varjus toivoo, että kaupunki ottaa Someron Liikunnan mukaan jo suunnitteluvaiheessa, kun liikuntapaikkoja aiotaan remontoida tai rakentaa uutta.
– Ulkoisena toimijana me olemme olleet hieman syrjässä kaupungin päätöksenteossa. Toivon, että seurojen asiantuntijuutta kuultaisiin ja saisimme äänemme esiin, kun liikuntapaikkoja ruvetaan remontoimaan ja rakentamaan; että meitä kuultaisiin jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää perjantain 6.4. Somero-lehdestä