Poliisin huumevalvontaisku Somerolle ja Saloon: 23 rikosilmoitusta, takavarikkoja ja kotikasvattamoja

0
 

Salossa ja Somerolla kirjattiin 23 rikosilmoitusta viikonloppuna huumevalvontaiskun seurauksena. Lounais-Suomen ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset tekivät yhteisen huumevalvontaiskun Salon seudulle viikonloppuna.

Rikosnimikkeistä yleisin oli huumausaineen käyttörikos, Näitä poliisi kirjasi 23 kappaletta. Lisäksi kirjattiin 5 huumausainerikosta ja 4 rattijuopumusepäilyä huumaantuneena ajamisesta sekä ampuma-aserikos.

Marihuanaa takavarikoitiin epäiltyjen hallusta yhteensä yli 200 grammaa, amfetamiinia joitain grammoja ja alfa-pvp:tä noin 15 grammaa. Lisäksi poliisi paljasti kaksi kotikasvattamoa, joista löytyi runsaasti kannabis-kasveja. Epäiltyyn ampuma-aserikokseen liittyen takavarikoitiin laiton käsiase.