Katso listaa: poliisin hälytystehtävät julkaistaan Twitterissä

0

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee perjantaina 4.5. kello 7 alkaen 24 tunnin ajan poliisilaitoksen alueen poliisille tulleet hälytystehtävät Twitterissä.

Twiiteissä kerrotaan tehtävien luonne ja lyhyt kuvaus tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja.
Normaalisti poliisi kertoo työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko tehtävien kirjo, jota poliisi työssään kohtaa. Vastaavia kampanjoita on toteutettu useiden eri poliisilaitosten alueella aikaisemmin.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen vuorokautta voi seurata poliisilaitoksen twitter-tililtä (@L-S_poliisi) tai poliisilaitoksen www-sivuilta (www.poliisi.fi/lounais-suomi). Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi24h.