Somerolaistytöt menestyivät lentopallossa – Adelia Launoselle SM-kultaa, Saaga Laaksosen joukkue neljäs

0

Teksti  Jouni Oksanen

Lentopallon B-nuorten SM-kisat pelattiin uutuuttaan hohtaneella, kuukausi sitten avatulla Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Pinta-alaltaan yli 5 000 neliön tapahtumakeskukseen mahtuu muun muassa seitsemän täysimittaista lentopallokenttää.
SoPan tytöistä mukana Lounaisen alueen joukkueissa oli kaksi pelaajaa. Adelia Launonen pelasi Lounaisen alueen SM-kultaa voittaneessa ykkösjoukkueessa ja Saaga Laaksonen neljänneksi sijoittuneessa Lounaisen alueen kakkosryhmässä.
Molemmat somerolaiset täyttivät tonttinsa otteluissa hyvin. Lounaan ykkösjoukkue kaatoi tyttöjen finaaliottelussa idän ykkösjoukkueen 2–0(25–18, 25–14). Laaksosen edustama kakkosjoukkue taipui tiukassa pronssiottelussa Lännen ykköselle 1–2 (23–25, 25–17, 11–15).

Adelia Launonen