TPS:n Otto Nieminen on toipunut kevään pettymyksistä – harjoituskausi jo hyvässä vauhdissa

0

 

Otto Nieminen

Teksti Juha Laakso
Sen enempää Turun Palloseuralle kuin sen somerolaislähtöiselle hyökkääjälle Otto Niemiselle päättynyt kausi jääkiekon SM-liigassa ei tuottanut toivottua tulosta.
Mestaruusjahtiin lähtenyt turkulaisseura joutui kovista satsauksistaan huolimatta tyytymään neljänteen sijaan. Neljännen kautensa miesten edustusjoukkueessa pelannut 22-vuotias Nieminen joutui puolestaan seuraamaan kevään pudotuspelit katsomosta.
– Vähän ikävää aikaa kevät oli. Meitä oli muutama pelaaja, jotka harjoittelimme omassa ryhmässämme, pudotuspelejä pelaavan kokoonpanon ulkopuolella. Samaa en halua kokea enää koskaan uudestaan, Nieminen myöntää.

Lue lisää 18.5.2018 lehdestä

Lue myös:  Managerin tilitys futsalkaudesta