Laitalainen Joulu tulee jälleen

0

Viime joulun alla järjestetty hyväntekeväisyyskampanja Laitalainen Joulu on tarkoitus pitää tänäkin vuonna. Kampanjan ja idean ”äiti” Anita Hallapelto kertoo, että päätapahtumaksi on suunniteltu tänä vuonna hyväntekeäväisyyskonserttia.
– Ehdottomasti jatketaan, se on kaikkilla yhteinen intressi, mutta hieman on tarkoitus muuttaa toimintakaavaa. Olemme ajatelleet järjestää hyväntekeväisyyskonsertin. Vähän eri tavalla on siis tarkoitus järjestää kampanja kuin viime vuonna. Käytetyn tavaran myyntitapahtuma on myös tarkoitus järjestää, sillä se oli viime vuonna niin iso menestys.
– Olemme puhuneet, että Mannerheimin Lastensuojeluliiton Someron paikallisyhdistys avaisi keräystilin jo tässä vaiheessa, että pystyisimme jo nyt keräämään rahaa sinne, toteaa Hallapelto.