Ainutlaatuinen näyttely Vitalin tuotannosta

0

Kira Kauppi
Hovilan kartanolla heinäkuun ajan avoinna oleva näyttely Liisa Vitalin tuotannosta ja elämästä esittelee taiteilijasta ainutlaatuisia yksityiskohtia. Somerolaisen taiteilijan, korusuunnittelija Liisa Vitalin veljen puolison tytär Mia Laakkonen sanoo, että Hovila on hyvin luontainen paikka tuoda Vitali esille.
– Liisan veli, Väinö Vitali, pyysi ennen kuolemaansa, että toisimme Liisan nimen uudelleen takaisin maailman kartalle. Olemme tämän näyttelyn ja uusien tuotteiden myötä nyt aloittaneet työn tämän asian eteen. Vanhan tuotannon lisäksi näytillä ovat uudet sisustustavarat ja korumallisto Kehrä. Minulla on näyttelystä oikein hyvä olo, Laakkonen kertoo.

Lue lisää 6.7. Somero-lehdestä tai Suvi-Somerosta, jota saat Lehtiluukusta tai Somero-lehden konttorista

Liisa Vitali 100 -näyttelyn anti on laaja.