Saki Kono konsertoi Lamminniemessä

0

Ensi perjantaina 17.8. iltapäivällä Saki Kono saapuu Lamminniemen Hyvinvointikeskukseen pitämään pianokonsertin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Saki Kono on syntynyt Japanissa, mutta asuu nykyisin Unkarissa. Hänen konserteistaan on sanottu, että ne ovat elämyksinä kuin kirsikankukkien katselua ja sushin nauttimista.
27-vuotias Saki Kono aloitti pianonsoiton 4-vuotiaana. Täytettyään 17 vuotta hän tiesi, että haluaa ammattipianistiksi. Hän opiskeli Fukuokan yliopistossa ja muutti Budapestiin 2016 opiskellakseen Liszt Ferencin musiikkiakatemiassa. Hän valmistuu musiikin maisteriksi ensi vuoden keväällä. Kono on monesti palkittu sekä kotiseudullaan Fukuokassa että valtakunnallisella tasolla Japanissa.
Lamminniemen Hyvinvointikeskuksessa esitettävä musiikki koostuu suurimmaksi osaksi suomalaisesta klassisesta musiikista, jota edustavat muun muassa Sibelius, Kuula ja Merikanto. Konsertissa kuullaan esimerkiksi Myrskyluodon Maija ja Finlandia.

Saki Kono