Lehtilässä nähdään turkulaista musiikkikomediaa

0

 

Lehtilän kylätalo saa vieraakseen huomenna keskiviikkona 19.9. turkulaisen Teatteri Terve Tytön, joka vierailee ensimmäistä kertaa Somerolla.
Musiikkikomedia Taipaleella (eli käänny takaisin jos mahdollista) on ajan patinoima ja vauhdikas kuvaus nykyajan elämästä kaikkine kommervenkkeineen. Tarinan keskiössä rutinoitunut nelikymppinen nainen joutuu yllättäen käymään läpi muutosprosessia, jonka pistää alulle hänen huomionhakuinen taiteilija-äitinsä sekä hänen määrätietoinen tyttärensä. Kriisin ollessa pahimmillaan nainen saa vieraakseen tuttuja roolihenkilöitä vanhoista Suomi-filmeistä, jotka auttavat häntä uudelleen löytämään omat voimavaransa sekä muutokseen vaadittavat henkiset työkalut.
Teatteri Terve Tyttö koostuu teatterialan ammattilaisista.
Teatteriesitys on työryhmän omaa käsialaa käsikirjoitusta ja musiikkia myöten. Näyttämöllä nähdään Kati Urho, Emmi Lovén ja Laura Hurme.