Nyt saa leipoa ja säilöä diakoniatyön hyväksi -myyjäiset 16.9.

0

 

Jo muutaman vuoden ajan ovat Someron ja Somerniemen tuottajayhdistykset järjestäneet yhteistyössä seurakunnan kanssa maatalouden kirkkopyhää. Tänä vuonna sadosta kiitetään 16.9. Somerniemen kirkossa. Kirkonmenojen jälkeen on tarjolla uutispuuroa Somerniemen seurakuntatalolla.
Samassa yhteydessä pidetään myyjäiset diakoniatyön hyväksi.
– Seurakuntalaisilta toivotaan lahjoituksia sadonkorjuun myyjäistuotteiksi. Hillot, leivonnaiset, säilykkeet tai kasvimaan tuotteet olisivat erittäin tervetulleita. Tuoretuotteet voi tuoda tullessaan messuun, säilyvämpiä voi toimittaa jo etukäteen seurakuntakeskukseen. Kaikki satokauden antimet ovat nyt kiitoksen aiheena; niin ammattimaisesti kuin harrastuspohjalta tuotetut syötävät, sanoo vapaaehtoisohjaaja Essi Torkkomäki-Ryhtä Someron seurakunnasta.