Someron kova moukaritalli marssii kotikentälle tänään -ringissä Henri Liipola ja Johanna Witka

0

 

Someron Esan kärkimörssärit Johanna Witka ja Henri Liipola odottelevat alkaneen kilpailukesän jatkoa kuvan mukaisin ilmein. Kuva Kari Eerikäinen

Teksti Aulis Tiensuu
Someron Esa järjestää tänä iltana kotikentällä syysheittokisat. Mukana on koko Esan moukaritallin 10 heittäjää, jotka saavuttivat kesän SM-kisoista kuusi mitalia.
Miesten kisassa Suomen mestari ja EM-kävijä Henri Liipola saa vastaansa Someron juhannuskisoissa 70 metriä ylittäneen Siuntion Roope Auvisen sekä 70 metrin rajaa tavoittelevan Pyhäselän Markus Kokkosen. Ringissä nähtäneen myös valmentaja Jani Pihkanen.
Naisten kisan voitosta kisaavat Esan Johanna Witka ja Nurmijärven Heli Rinnekari. Mukana ovat myös junioreiden Suomen mestarit Silja Kosonen ja Marika Virtanen sekä pojissa Lampisen veljekset ja Lauri Kakko.