Osta tilalta – Somerolla tuottajat esittäytyvät huomenna 15.9. Pitkäjärven Kökköllä

0

 

Osta tilalta -tapahtumassa ovat mukana muun muassa Mikko Virtanen (edessä sylissään Matias Virtanen), Jani Kurvinen (vas.), Tanja Niskanen (kuvassa myös lapset Amanda ja Matilda Niskanen), Petri Tiukka, Outi Tuominen, Heikki Tuominen, Anna Paija, Minna Suoranta ja Outi Kolattu-Tolvi.

Somerolla pääsee tutustumaan huomenna lauantaina 15.9. lähiruokaan, kun Kökkön tilalla Pitkäjärvellä järjestetään Osta tilalta -tapahtuma. Tuottajat tuovat paikalle muun muassa juustoja, jogurtteja, vihanneksia, lihaa, broileria, hunajaa, kananmunia, leipää ja ternimaitoa. Kökkön aittabaarissa myydään muun muassa Someron panimon olutta.
Tapahtumassa kaksi somerolaista yrittäjää lanseeraa uudet tuotteensa. Kolatun Juustola tuo esille jogurtteja ja Paijan tila luomu ruis-härkäpapunäkkäriä.

Lapsille on tarjolla kasvomaalausta ja hevostelua.

Lue lisää 14.9.2018 Somero-lehdestä