Yritysten tuottamaa aineistoa: Asiakas nauttii kokonaisvaltaisesta palvelusta

0

 

Tervetuloa Osuuspankkiin

Lounaismaan Osuuspankin Someron konttorissa työntekijöiden hyvä henki näkyy, kuuluu ja tuntuu. Konttori tarjoaa kaikki pankkialan palvelut saman katon alla.
– Tänne on niin kiva tulla!

Juuri netin kautta tullut asiakaspalaute lämmittää tiimiläisiä.
– Koko paletin hallinta on saumattoman yhteistyön tulosta, asiakkuusjohtaja Juho Pettersson kiittelee ja kertoo saavansa työhönsä virtaa niin asiakkaista kuin työyhteisöstäkin.
Hänen mukaansa työkavereiden keskinäinen kunnioitus, auttamishalu ja opettavaisten vinkkien jakaminen ovat osoitus rautaisesta ammattitaidosta.
– Digitalisaatio, robotiikka ja automatiikka ovat tätä päivää. Asiakkaat haluavat myös perinteistä palvelua ja sitä he meiltä saavat. Meillä on kaikki kanavat käytössämme.
Asiakas voi valita itselleen parhaan tavan lähestyä pankkilaisia: konttorin ovesta voi astua sisään, netistä voi varata ajan tapaamiselle tai verkkoneuvottelulle, pankkiin voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, verkkoviestillä tai soittamalla.
– Haluamme välittää asiakkaille sellaisen viestin, että meitä on helppo lähestyä ja että olemme ylpeitä osaamisestamme. Unelmien toteuttamiseen ja pankkiasioihin liittyy paljon kimurantteja asioita, joita on turha miettiä yksin kotona, asiakkuusneuvoja Maria Tapio toteaa.
Hän iloitsee erityisesti Suomen ensimmäisestä lapsille kehitellystä pankkisovelluksesta, Pivo Juniorista, josta näkee mm. tilinsä saldon puhelimestaan.
Elämänmuutoksissa asiakkaan tukena Pankkilakimies Kalle Kaipainen kertoo testamenttien, perunkirjoitusten, ositusten ja perinnönjakojen täyttävän juridisia palveluja tarjoavan lakipalvelun päivät.
– Tämä on elämänmakuista tekemistä! Näemme, miten papereiden ja lakipykälien keskellä elämän kiertokulku jatkuu.
Myös vakuutusasiamies Ville Vihanto nauttii elämänkaaren eri vaiheissa olevien asiakkaiden kohtaamisesta.
– Pystymme vakuuttamaan asiakkaan katkeamattomasti – syntymättömästä lapsesta 100-vuotiaaseen. Myös ajoneuvojen rekisteröinti onnistuu konttorillamme, hän muistuttaa.
Sijoituspäällikkö Mirka Rautio kertoo Somerolla olevan noin 150 OP Private -asiakasta. Omaisuudenhoitopalvelussa asiakkaalla on oltava vähintään 100 000 euron alkupääoma.
– Voimme hoitaa asiakkuuden kokonaisvaltaisesti sijoitusratkaisuista lakipalveluihin ja vahinkovakuutuksiin.
Osa asiakkaista seuraa itse sijoitustensa menestymistä ja iloitsee asiantuntevasta keskustelukumppanista.
Osa taas antaa omaisuutensa mielellään pankkilaisten osaaviin käsiin.
– OP-ryhmässä sähköisiä palveluja kehitetään asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan jatkuvasti. Uusimpia innovaatioita ovat aloittavalle yrittäjälle sopiva OP Kevytyrittäjä -palvelu ja OP Kassa, integroitu kassakone-, maksupääte- ja verkkokauppasovellus, kertoo yritysneuvoja Riitta Raivo.
Konttorin uusin tulokas on lakipalveluiden Marleena Jokinen, joka on nähnyt tiiminsä puheiden toteutuvan joka päivä.
– Asiakkaat otetaan avosylin vastaan ja heidän tarpeensa huomioidaan laajasti. Samalla pankkikäynnillä asiakas saattaa tavata useammankin asiantuntijan, jotka hoitavat kokonaisuuden kerralla kuntoon.
Juho Pettersson, Riitta Raivo, Mirka Rautio, Ville Vihanto, Kalle Kaipainen, Marleena Jokinen ja Maria Tapio toivottavat asiakkaat tervetulleiksi hyvän tuulen asiantuntijapankkiin.

OP Lounaismaa

Someron konttori
Joensuuntie 11, 31400 Somero
Puh. 010 256 1301
www.op.fi/lounaismaa